Rouwvervoer

Rouwvervoer kan ook anders:

Elke uitvaart is persoonlijk.  U kunt kiezen uit zwarte, witte, grijze en zelfs bordeauxrode rouwauto’s van diverse merken.

Ook een Hotrod Hearse en VW T2  behoren tot de mogelijkheden. Het is mogelijk dat de nabestaanden de VW bus zelf besturen.

Monnereau VW Transporter type 2 rouwauto
Monnereau Mercedes rouwauto
Fiets, motor of rouwkoe

Na meerdere jaren met succes bruiloften te hebben gereden met trouwkoe Leentje, kwam bij René het idee om zelf een rouwkoets te maken. Hij had inmiddels zoveel vertrouwen in koe Leentje dat ik dit aandurfde. Hij heeft door de tijd heen gemerkt dat er veel mensen op welke manier dan ook binding hebben met de koe. Paarden mensen worden door een rouwkoets met paarden gereden, waarom dan koeien liefhebbers niet met een koe.

Leentje kan in een dorp en in de stad een afstand van 3 km lopen.

Uitvaartbus

De overledene gaat mee in de bus. Samen … de laatste reis … Er kan bijvoorbeeld een route gereden worden langs voor jullie speciale plekken; het ouderlijk huis, het bos waar jullie vaak gingen wandelen, de plek waar jullie getrouwd zijn, nog één keer uitkijken over de zee …

Uitvaartbus

Omhulsels

Uitvaartkisten

Er is een enorm aanbod aan verschillende kisten waarmee u de uitvaart persoonlijker maakt. Of het nu gaat om een crematie of een begrafenis, er zijn veel mogelijkheden.

Tomba

Van Wijk uitvaartkisten

Zavadi

Fair Trade natuurlijke uitvaartmanden

GreenCoffins staat voor Duurzaamheid voor Mens (Fair Trade) en Milieu. Met de collectie gevlochten uitvaartmanden biedt GreenCoffins een vriendelijk ogend, eerlijk en duurzaam alternatief. GreenCoffins zijn voor crematie goedgekeurd door de Landelijke Vereniging van Crematoria.

GreenCoffins

Uitvaartmand Greencoffins
Wade

Geen harde houten omranding , maar een zachte stof waarmee u uw geliefde nog eenmaal toedekt.

Uitvaartwade

Uitvaartwade